btn dz mk

btn-fb.pnginicnbtn-tw.pngbtn login mk

toptab1mk toptab2mk

MK March19 btn katalog

ВРАБОТУВАМЕ! Менаџер за продажба со познавање на албански јазик (ж)

JobOpportunityMK

Почитувани,

Доколку сакате да работите во динамична и компетитивна средина, во една од водечките козметички комоании во светот, притиснете на линкот подоле и дознајте ги деталите за позицијата:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/383606/Menadjer-za-prodazhba-so-poznavanje-na-albanski-jazik-zh/

Share

grid tab1a mkgrid tab2 mk

grid tab3 mkgrid tab4 mkgrid tab5 mk

footer tab 1mkfooter tab 2mkfooter tab 3mkfooter tab 4mk

footer-logo.png

FARMASI КОЗМЕТИКА Д.О.О.Е.Л.
ул. Даме Груев бр.14, ДТЦ Интекс, 1000 Скопје
tел: +389 (0)78 443 865
e-mail: info@farmasi.mk

footer fbinicndlefooter tw

NEWSLETTER

Претплатете се на нашиот newsletter и добивајте известувања за FARMASI новините и акциите

FARMASI 2018 - сите права загарантирани

designer17.png