Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05 Slider 06 Slider 07 Slider 08
This is an example of a HTML caption with a link.

Ноември Декември 2015

Како да станете член

  • За да станете Член на ФАРМАСИ фамилијата контактирајте на еден од телефоните или официјалниот меил.
  • Како Член на ФАРМАСИ вие работите за себе. Добивате заработка од вашата продажба, и колку ќе продадете зависи од Вас.
  • Дознај повеќе

За нас

  • FARMASI е бренд на Tanalize Козметика од Република Турција, чија историја датира од далечната 1946 година.
  • Со повеќе од 25 години искуство во лична нега и козметичка индустрија и со една од најпознатите модерни производствени капацитети во Европа...
  • Дознај повеќе

Контакт

За подетални информации обратете се на нашиот е-маил или јавете се на нашите телефонски броеви.

е-маил: info@farmasi.mk
моб: 078/443-865 - Централа (Скопје)

Даниела Магденовска - (Генерален Менаџер)
тел: 078/369-409
е-маил: daniela.magdenovska@farmasi.mk

МОТИВАЦИСКА ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНИ КОНСУЛТАНТИ ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ